Εγκατέλειψε με τραυματισμό ο Ναδάλ

Εγκατέλειψε με τραυματισμό ο Ναδάλ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που αποκλείστηκε προχθές, το Αυστραλιανό όπεν έχασε χθες και τον Ραφαέλ Ναδάλ λόγω τραυματισμού. Ετσι, το ενδεχόμενο ενός απροσδόκητου νικητή στον τελικό φαντάζει ολοένα και πιθανότερο.

Ο Ναδάλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον χθεσινό προημιτελικό με τον Κροάτη Μαρίν Τσίλιτς από πόνο στον μηρό κατά το πέμπτο σετ ενός επίπονου αγώνα στη σκληρή επιφάνεια της Μελβούρνης. «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτές τις πολύ, πολύ σκληρές επιφάνειες, δεν ξέρω τι θα μας συμβεί στο μέλλον της ζωής μας» είπε ο Ναδάλ, μετά τη μόλις δεύτερη φορά που εγκαταλείπει αναμέτρηση σε τουρνουά του Γκραν Σλαμ ύστερα από περισσότερους από 250 αγώνες.

Ο Τσίλιτς τυπικά προκρίθηκε με σκορ 3-6, 6-3, 6-7, 6-2 και 2-0, και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Κάιλ Εντμουντ: Ο Βρετανός, νούμερο 49 στον κόσμο, πέρασε στον πρώτο ημιτελικό μεγάλου τουρνουά στην καριέρα του, καθώς υποχρέωσε χθες σε ήττα-έκπληξη τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, υπ’ αριθμόν 3 του ταμπλό, με σκορ 6-4, 3-6, 6-3, 6-4.

Σήμερα διεξάγονται ο προημιτελικός των αουτσάιντερ, δηλαδή του Τσανγκ Χιεόν και του Τένις Σάντγκρεν και η μάχη του Ρότζερ Φέντερερ με τον Τόμας Μπέρντιχ.

Στις γυναίκες σημειώθηκε άλλη μια έκπληξη, με τη Βελγίδα Ελίζε Μέρτενς να συντρίβει 6-4, 6-0 την τέταρτη στο ταμπλό Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία σε μία ώρα και 13 λεπτά.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Βοσνιάκι που απέκλεισε (6-0, 6-7, 6-2) την Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή