Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα αρχίσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Στινγκ (φωτ.) στο Ηρώδειο. Την Πέμπτη 25/1 στις 10 το πρωί και για 24 ώρες θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club του Στινγκ. Ο Βρετανός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου. Επειδή τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, σπεύσατε.

(…) Ενα φωτογραφικό και ερευνητικό πρότζεκτ σε εξέλιξη είναι η σειρά των φωτογραφικών πορτρέτων Ελλήνων Εβραίων που επέζησαν του Ολοκαυτώματος, που προχωράει η εικαστικός Αρτεμις Αλκαλάη. Η ενότητα με 64 επιζώντες, φωτογραφημένους στο σπίτι τους, παρουσιάζεται τώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, από 28 Ιανουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου, σαν μια έκθεση «σπουδής πάνω στο τραύμα, στη μνήμη και στην απώλεια». Η έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί στο Ισραήλ, στο Μουσείο Διασποράς του Τελ Αβίβ, καθώς και στην Αθήνα και στα Κύθηρα. Στα εγκαίνια της έκθεσης, στις 28 Ιανουαρίου, θα προλογίσει η ομότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ Φραγκίσκη Αμπατζόγλου.

(…) Η σκωτσέζικη μπάντα Mogwai από τη Γλασκώβη, με τον γνωστό post-rock «γκαζωμένο» ήχο, γίνεται χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας δημοτικού σχολείου της πατρίδας της. Το St Roch στο Roystonhill ήταν ο παραλήπτης των δώρων. «Φαίνονται καταπληκτικές! Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσουμε», ανέφεραν τα στελέχη του σχολείου, παραλαμβάνοντας τις στολές με το λογότυπο της μπάντας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή