ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Καυστική δήλωση Μητσοτάκη για τα τρία χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ - ο λόγος για τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 - έκανε μία ιδιαιτέρως καυστική δήλωση. Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων επισημαίνει την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και τονίζει πως ο πρωθυπουργός έγινε «το χειρότερο κατεστημένο». 

Αναλυτικά: 

«Συμπληρώνονται, σήμερα, τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό.

Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ.

Και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο.Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα.

Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει».

Κυβερνητικές πηγές απάντησαν στον πρόεδρο της ΝΔ επισημαίνοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ. Θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του».

ΝΔ: «Τσίπρας – Καμμένος: Τρία χρόνια μαζί»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή του ομιλία, εξέφρασε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή. Καλούμε εκείνους που μιλούν για “αυτογελοιοποίηση” να είναι πιο προσεκτικοί διότι συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο. Σήμερα ειδικά όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί γιατί συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που εξαπάτησαν τους Έλληνες» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει:

«Υ.Γ. Ως ένδειξη της σταθερής σχέσης των κυβερνητικών εταίρων σας επισυνάπτουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου».

 

 

 

 

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ