Απόδημος ελληνισμός και βαθύ κράτος

Απόδημος ελληνισμός και βαθύ κράτος

Κύριε διευθυντά

Εντύπωση προκαλεί ότι τα διαβατήρια των Ελλήνων ισχύουν μόνο 5 χρόνια, ενώ σε άλλες χώρες 10 χρόνια! Εντύπωση προκαλεί ότι η ελληνική ταυτότητα δεν έχει μικροτσίπ ούτε περιλαμβάνει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ!

Εντύπωση προκαλεί ότι οι δημοσιογράφοι σπανίως μνημονεύουν τους Ελληνάρες των πολλαπλών 5, 6 κ.λπ. συντάξεων! Εντύπωση για τους πανίσχυρους καταπατητές της Πεντέλης και αλλαχού που κάνουν τεράστιες περιουσίες, αλλά «δήθεν» οι δασικές αρχές δεν γνωρίζουν ούτε μπορούν να τελειώσουν τα κτηματολόγια – δασολόγια!

Εντύπωση ότι οι δικαστές δεν περιορίζονται από τη νομολογία των προηγούμενων αποφάσεων και οι αποφάσεις αλλάζουν ανάλογα με τους διαδίκους!

Οσοι δεν υπηρέτησαν κανονικά στο στράτευμα σηκώνουν «φανατικά» την ελληνική σημαία και κάνουν εμάς που υπηρετήσαμε 2,5 χρόνια να νιώθουμε άβολα!

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ζητήσουμε την άποψη (ψήφο) για τη διακυβέρνηση της χώρας από όλους τους αποκλεισμένους απόδημους Ελληνες του εξωτερικού, περίπου 5-10 εκατομμύρια; Να συμμετέχουν βουλευτές τους στο ελληνικό κοινοβούλιο; Να δώσουμε την ευκαιρία για ρεβάνς από τους θριαμβευτές Πετρομπέηδες;

Κων/νος Σαντοζα, Ανάβυσσος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή