Διαψεύδει τα περί προεδρίας η Οπρα

Διαψεύδει τα περί προεδρίας η Οπρα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διάσημη Αμερικανίδα πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, βάζοντας φρένο στη σχετική φημολογία, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό InStyle.

«Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν έχω το DNA για αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η 63χρονη Όπρα, τονίζοντας ότι πάντοτε ένιωθε πολύ ασφαλής και είχε αυτοπεποίθηση στη γνώση του τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Η σχετική φημολογία για διεκδίκηση από μέρους της του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020 ξέσπασε με αφορμή την εντυπωσιακή ομιλία που εκφώνησε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, στις αρχές Ιανουαρίου.

Επιπλέον, οι φήμες εντάθηκαν μετά τη δήλωση του επί χρόνια συντρόφου της, Στέντμαν Γκράχαμ, ο οποίος είπε στους Los Angeles Times πως «ο κόσμος θα αποφασίσει», αν θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος, τονίζοντας με σιγουριά «πως σίγουρα θα το έκανε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή