Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας

Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικότερος μήνας για να τον εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Ο κρύος καιρός που σας προσκαλεί να μείνετε περισσότερο μέσα, η "νεκρή" περίοδος μετά τις γιορτές και πριν τα ξεκινήματα της νέας σεζόν, ο τελευταίος μήνας του χειμώνα -όλα συνάδουν στο να έχει ανακυριχθεί μήνας αποτοξίνωσης και ανανέωσης, πριν την έλευση της άνοιξης. Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά, πάρτε τον χρόνο σας και αφιερώστε στον εαυτό αυτό που έχει ανάγκη.

  • Αφιερώστε στον εαυτό σας μια-δυο φορές της εβδομάδα μια μάσκα με άργιλο. Η Pure Clay Bright Mask της L'Oreal Paris συνδυάζει τρία είδη άργιλου με το εκχύλισμα λεμονιού yuzu, δίνοντας μια κρεμώδη μάσκα για βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονη δράση κατά των ατελειών, όπως δυσχρωμίες και θαμπάδα. 
Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας-1
  • Οι φθορές από το περιβάλλον και η ένταση της καθημερινής ζωής τώρα γίνονται διαχειρίσιμες, χάρη στο Vetiver Essential Oil Elixir. Tο νέο καινοτόμο προϊόν της Darphin με σύνθεση 99% από συστατικά φυσικής προέλευσης είναι ένα essential oil με πολύτιμο μίγμα από vetiver, γαλλική λεβάντα, γεράνι, μαντζουράνα και φυτικά έλαια που απομανκρύνει την αρνητική επιρροή από το περιβάλλον και την έλλειψη ύπνου, ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζει απαλότητα και άμεση λάμψη στην επιδερμίδα, με ένα χαλαρωτικό άρωμα που χαρίζει ηρεμία.
Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας-2
  • Tώρα είναι η ώρα για μια σωστή απολέπιση σώματος. Λίγο μόνο εβδομάδες πριν έρθει η άνοιξη, προετοιμάστε το δέρμα σας και χαρίστε του λάμψη, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα με ένα ενυδατικό scrub. Το Reve de Miel της Nuxe είναι ένα θρεπτικό scrub σώματος με μέλι, κρυστάλλους ζάχαρης και πολύτιμα έλαια που απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη. Κατάλληλο και για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας-3
  • Kαι τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από detox! Η νέα σειρά Orzene Pure Detox με εξελιγμένα δραστικά συστατικά προσφέρει βαθύ καθαρισμό στην τρίχα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας Micellar συμβάλλει στην αποτροπή της κατακάθισης των περιβαλλοντικών ρύπων. Το προηγμένο σύμπλοκο Shine διεισδύει στο εσωτερικό της και βελτιώνει την υγιή όψη των μαλλιών, χαρίζοντας τους εκτυφλωτική λάμψη. H σειρά αποτελείται από σαμπουάν, ενυδατικό αρωματικό σπρέι και μάσκα μαλλιών.
Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας-4
  • Επενδύστε σε ένα αποτελεσματικό serum. To Premier Cru Serum της Caudalie είναι μια νέας τεχνολογίας φόρμουλα με εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά που βοηθούν στη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης και ενισχύουν την ευεργετική επίδραση της αντιγηραντικής ενυδατικής κρέμας. Η ελαφριά gel υφή του απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.
Φεβρουάριος, ο τέλειος μήνας για να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας-5

 

Περισσότερα νέα από τον χώρο της ομορφιάς στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή