ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όλοι θυμόμαστε την αμήχανη στιγμή στην είσοδο του Λευκού Οίκου, όταν οι Obamas καλωσόρισαν τον Donald Trump και την Melania. Τότε όλος ο πλανήτης είχε τα βλέμματα στραμμένα στην συνάντηση των ζευγαριών και μια στιγμή ήταν αρκετή για να πάρει φωτιά το Twitter.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως μέχρι και οι New York Times είχαν δημοσιεύσει αναλυτικό άρθρο ψάχνοντας απαντήσεις για το δώρο της Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα, προκάλεσε μεγάλη αμηχανία καθώς ήταν μια χειρονομία εκτός πρωτοκόλλου και για αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε κανείς για να πάρει το κουτί από τα χέρια της δεύτερης. Τελικά παρενέβη ο Μπαράκ Ομπάμα, που πήρε το κουτί και το μετέφερε στο χολ, μέσα στον Λευκό Οίκο.« Θα φροντίσω εγώ το πρωτόκολλο εδώ» είπε χαριτολογώντας ο Ομπάμα. 

Ένα χρόνο μετά η πρώην Πρώτη Κυρία καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGenere λύνει επιτέλους το μυστήριο και αποκαλύπτει τι περιείχε το το γαλάζιο κουτί από τα Tiffany's. Η Michelle ανέφερε πως το κουτί είχε μια υπέροχη κορνίζα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την αμηχανία που προκλήθηκε για λίγο καθώς κρατούσε το κουτί στα χέρια της και δεν είχε τι να το κάνει. Ο εκνευρισμός της ήταν εμφανής, αλλά εξηγήθηκε... «Για όλα υπάρχει πρωτόκολλο. Είναι μια επίσημη επίσκεψη, όπου μας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ok. Τι έπρεπε να κάνω με αυτό το δώρο. Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Πήρε το κουτί και το πήγε μέσα.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ