Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry

Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως στην πρώτη της βραδινή εμφάνιση στο πλάι του πρίγκιπα θα επέλεγε μια πολυτελή τουαλέτα, η Meghan Markle έσπασε ακόμα ένα άτυπο κανόνα και έκανε την πιο δυναμική είσοδο που είδαμε ποτέ από μέλλουσα πριγκίσσα. Ο πρίγκιπας Harry και η 36χρονη ηθοποιός παρευρέθηκαν στα Endeavour Fund Awards μια τελετή βράβευσης για τους άντρες που υπηρέτησαν την πατρίδα, η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο και όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο βασιλικό ζευγάρι.

Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry-1
Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry-2
Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry-3

Και για ακόμα μια φορά η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς ''Suits'' κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα επιλέγοντας ένα αυστηρό ανδρόγυνο μαυρόασπρο κουστούμι με την υπογραφή του βρετανικού οίκου Alexander McQueen αξίας £1,245. Ολοκληρώνοντας το σύνολό της με ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες Jimmy Choo καιτσαντάκι του οίκου Prada, η Meghan Markle έκανε μια ''δυναμική δήλωση'' που φυσικά έκρυβε ένα ισχυρό μήνυμα φεμινισμού και γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry-4

Με κουστούμι η Meghan Markle στην πρώτη εμφάνιση σε βραδινή εκδήλωση με τον πρίγκιπα Harry-5

Η Meghan, που έχει εκφραστεί δημόσια για την ''ανάγκη'' της να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών μέσα από το νέο της ρόλο, έχει ήδη φέρει ένα φεμινιστικό αέρα στο παλάτι και δείχνει να έχει κερδίσει την καρδιά των Βρετανών ''ξεφεύγοντας'' από τυποποιημένες εμφανίσεις και απαρχαιωμένους θεσμούς. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το γεγονός, ότι αν και δεν είναι επίσημα ακόμα μέλος της βασιλικής οικογένειας, τη συγκεκριμένη βραδιά ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει και η ίδια βραβείο.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή