Δείπνο Μητσοτάκη – Σαμαρά στην Καλαμάτα με φόντο το συλλαλητήριο

Δείπνο Μητσοτάκη – Σαμαρά στην Καλαμάτα με φόντο το συλλαλητήριο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας, εξ αρχής είχε αυξημένο ενδιαφέρον λόγω της κοινής παρουσίας στην Καλαμάτα του πρώην πρωθυπουργού κ. Σαμαρά. Οι δύο πολιτικοί, που διατηρούν συχνή επικοινωνία δεν περίμεναν ωστόσο την σημερινή μεγάλη εορτή της Υπαπαντής για να συναντηθούν, καθώς χθες το βράδυ ο κ. Σαμαράς εν είδει «οικοδεσπότη» έκανε το τραπέζι στον αρχηγό της αξ. αντιπολίτευσης στην μαρίνα της Καλαμάτας. Λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί η ομιλία Μητσοτάκη στην Ηλεία, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το Σκοπιανό, επιβεβαιώνοντας την σκληρή στάση του στο ζήτημα. 

Προφανώς στο δείπνο των δύο ανδρών – το οποίο πραγματοποιήθηκε συν γυναιξί – συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις με φόντο και το συλλαλητήριο της Κυριακής, στο οποίο δεν αποκλείεται να παρευρεθεί και ο Αντώνης Σαμαράς. Πηγές πέριξ του πρώην πρωθυπουργού ούτε επιβεβαίωναν ούτε διέψευδαν την εν λόγω πληροφορία, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο κ. Σαμαράς άλλωστε, χωρίς να έχει κάνει ευθέως δήλωση, όπως σκιαγραφείται από τις συναντήσεις του με την Παμμακεδονική Ενωση αλλά και τις σημερινές δηλώσεις του υπέρ του συλλαλητηρίου, είναι στην γραμμή του Συμβουλίου των Πολιτικών αρχηγών του 1992 για μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή