Μετανιωμένος επισκέπτης επέστρεψε πέτρες που είχε «κλέψει» από την Ακρόπολη

Μετανιωμένος επισκέπτης επέστρεψε πέτρες που είχε «κλέψει» από την Ακρόπολη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η δημοσίευση της Γκρέτα Καματερός στο Facebook. Η επικεφαλής του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, παρέλαβε ένα δέμα που περιείχε τέσσερις μικρές πέτρες σε μία σακούλα και συνοδευόταν από το εξής σημείωμα, γραμμένο στα Αγγλικά:

«Λυπάμαι. Τις πήρα από ένα μονοπάτι στην Ακρόπολη, στην Ελλάδα, πριν από πολλά χρόνια. Παρακαλώ να τις επιστρέψετε».

Ο μετανιωμένος επισκέπτης της Ακρόπολης φαίνεται ότι πήρε μαζί του τις τέσσερις πέτρες αλλά η συνείδησή του δεν του επέτρεπε να τις κρατήσει. Έτσι αποφάσισε να τις επιστρέψει μέσω της κυρίας Καματερός, η οποία συγκινημένη, ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και έγραψε:

«Μόλις έλαβα αυτό το γράμμα… Το περιεχόμενό του μου έφερε δάκρυα στα μάτια… Θα τις παραδώσουμε σήμερα κιόλας στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης».

Μάλιστα, επέλεξε να συνοδεύσει το μήνυμά της με τα εξής hashtag: #Integrity (ακεραιότητα) #familyvalues (οικογενειακές αξίες) #honesty (ειλικρίνεια) #corevalues (βασικές αξίες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή