Αυτός είναι ο 29χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες

Αυτός είναι ο 29χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα, δίνει η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 29χρονου που συνελήφθη χθες και κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του δύο ανήλικες (15 και 16 ετών) τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΠΕΤΣΟΥΛΑ Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Αυτός είναι ο 29χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες-1

Ο 29χρονος, που κατοικεί σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, «ψάρευε» ανήλικες μέσω διαδικτύου και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του.

Όταν οι δύο κοπέλες πήγαν στο σπίτι του εκείνος τους έδωσε ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια, και καθώς ήταν ανίκανες να αντιδράσουν, τις βίασε.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή