Απάντηση ΑΝΕΛ σε Σπυράκη για Novartis

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Σπυράκη για Novartis

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H δικογραφία για το σκάνδαλο της Nοvartis είναι υπαρκτή και έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χάρις στους αδέκαστους και γενναίους δικαστικούς», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη στη Real News.

«Δυστυχώς για την εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί ούτε να "πάρει στο μαξιλάρι της", ούτε να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία, όπως έπραξε το 2012 για το συγκλονιστικό γεγονός, ότι δισεκατομμύρια ευρώ αποχαιρετούσαν σαν αποδημητικά πουλιά τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες την ίδια ώρα προσπαθούσαν να κρατηθούν με αερομεταφορές χρημάτων από το εξωτερικό» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Όσο για την υπόθεση των πυρομαχικών, απλά της συνιστούμε να μη βιάζεται. Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται» αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή