Νέα στοιχεία για τον θάνατο ναυτικού σε πλοίο στα Αντίκυρα

Νέα στοιχεία για τον θάνατο ναυτικού σε πλοίο στα Αντίκυρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καρδιακό πρόβλημα οφείλεται σύμφωνα με ιδιώτη ιατροδικαστή, ο θάνατος ενός 40χρονου Ρώσου μάγειρα που βρέθηκε νεκρός στο πλοίο «Blue Tune» που κατέπλευσε στις 8 το πρωί στα Αντίκυρα της Βοιωτίας, προκειμένου να φορτώσει προϊόντα από το εργοστάσιο «Αλουμίνιο Ελλάδας» στα Άσπρα Σπίτια.

Το πλοίο με σημαία των Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, είχε αναχωρήσει από την Ιταλία άφορτο με 10 άτομα πλήρωμα στην πλειοψηφία τους Ρώσους και Λιθουανούς.

Όπως ανέφερε ο πλοίαρχος στις λιμενικές αρχές ο 40χρονος είχε βρεθεί νεκρός από το πλήρωμα πριν 24 ώρες. Η πιθανότητα για την ύπαρξη μεταδοτικού νοσήματος στο πλήρωμα έχει αποκλειστεί και η συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση αναμένεται ιατροδικαστή έκθεση και προανάκριση προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας της περιοχής ενώ το πλοίο αναμένεται να προχωρήσει αύριο σε κανονική εκφόρτωση προϊόντων από το εργοστάσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή