Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Αγνή Μπάλτσα κάνει σήμερα (7 μ.μ.) ομιλία στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Αμφιθέατρο Cotsen Hall, Αναπήρων Πολέμου 9).

• Η θεατρική ομάδα «Νεάπολις» παρουσιάζει από σήμερα για δεύτερη χρονιά τη «Βιοτεχνία υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα στο θέατρο «Φούρνος» (Τετάρτη – Πέμπτη). Διασκευή – σκηνοθεσία: Αγγελος Χατζάς.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ο κόσμος με καλωσορίζει» (εκδ. Αγρα) του Κώστα Μαυρακάκη από τη Ρούλα Γεωργακοπούλου στο βιβλιοπωλείο Βοoktalks στις 8 μ.μ. Αρτέμιδος 47, Παλαιό Φάληρο.

• Με την ομιλία του πρώην πρύτανη του Παντείου Γιώργου Κοντογιώργη, με θέμα «Η πολιτεία του Ρήγα, η οικουμενική κοσμόπολη και το νεότερο κράτος: Μια συγκριτική αποτίμηση», ξεκινάει σειρά τεσσάρων διαλέξεων με επίκεντρο το έργο του Ρήγα Βελεστινλή. Στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη και ώρα 6.30 μ.μ. Λεωφ. Αμαλίας 56.

• Η πολυαναμενόμενη νέα δουλειά του Ακραμ Καν, με τίτλο «Xenos», κάνει πρεμιέρα στη Στέγη. Στις 8.30 μ.μ. Συγγρού 107.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Το χαμένο άλλοθι» (εκδ. Διάπλαση) της Μαίρης Βασάλου στο καφέ του «Ιανού», στις 6 μ.μ., από τους Ελένη Γκίκα, Δήμητρα Γκουντούνα, Ανδρέα Ροδίτη και Ευγενία Καριώτη. Σταδίου 24.

• Το έργο του Τούρκου συγγραφέα Ομέρ Σεϊφετίν (1844-1920) αναλύουν οι Μαρία Σκιαδαρέση και Χρύσα Σπυροπούλου στο βιβλιοπωλείο «Πολίτης» στις 7 μ.μ. Μαυρομιχάλη 84 και Καλλιδρομίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή