ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας κατά Ζωής Kωνσταντοπούλου και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς για τους πλειστηριασμούς

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στο στόχαστρο του Νίκου Καρανίκα βρέθηκαν τα κόμματα της εξωκοινοβουλετικής Αριστεράς και ιδίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση τους απέναντι στους πλειστηριασμούς.

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, σε ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει  ότι ο πλειστηριασμός που εμπόδισε την περασμένη εβδομάδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφορούσε σε βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ και σχολιάζει:

«Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των ΛΑΕ και Πλεύση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ.... στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς....και των λαμόγιων
 

 

 

Κωνσταντοπούλου: (Χρυσο)πληρωμένοι τενεκέδες του Τσίπρα

Άμεση ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, χαρακτήρισε τον Νίκο Καρανίκα «(χρυσο)πληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα».

«Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα» έγραψε και συνέχισε:

«Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.

Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.

Για όποιον ενδιαφέρεται.

Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.

Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ