Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την ομαδική έκθεση «Οψεις της Ελλάδας Νο 1» παρουσιάζει ο χώρος i-D ProjectArt με τους καλλιτέχνες Γιάννη Αδαμάκη, Χρύσα Βέργη, Εριέττα Βορδώνη κ.ά. από τις 10 π.μ. Κανάρη 12, Κολωνάκι.

• Η πολύ ιδιαίτερη μεταφορά των Λάκη και Αρη Ιωνά με τίτλο «The Great Eastern», πάνω στο σπουδαίο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Εμπειρίκου, παρουσιάζεται στο Τριανόν. Στις 8.30 μ.μ. Κοδριγκτώνος 21.

• Την ομαδική έκθεση «Flashback» 16 καλλιτεχνών παρουσιάζει η Blender Gallery με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας της γκαλερί. Από τις 10 π.μ. Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα.

• Ο Χάρης Βλαβιανός συζητά με τον πανεπιστημιακό και ακαδημαϊκό Αγγελο Δεληβορριά για τη σπουδαία και πλούσια διαδρομή του ως κορυφαίου αρχαιολόγου και μουσειολόγου. Στις 7 μ.μ. στο Public Συντάγματος.

• Εγκαινιάζεται η έκθεση του Κώστα Ηρακλή Γεωργίου με τίτλο «Αγγελογραφίες» στην γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Διάρκεια έως τις 31/3. Μασσαλίας 22.

• Παρουσιάζεται η έκδοση των Ιάκωβου Χατζηπιερή και Ορχάν Καπατάς «Κοινό λεξικό της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής Διαλέκτου». Στις 7 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

• «Τα παραμύθια του Εθνικού», συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζονται στο πολιτιστικό στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στις 7 μ.μ. Σταυροπούλου 29, πλατεία Αμερικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή