ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: «Υπήρχε από παλιά υποσχέση του κ. Τσίπρα στον κ. Κουβέλη για αξιοποίηση»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τον ισχυρισμό ότι «υπήρχε μια υπόσχεση του Τσίπρα από παλιά προς τον Φώτη Κουβέλη, όταν δεν τον έβαλαν στην Προεδρία της Δημοκρατίας όπως του είχαν υποσχεθεί, κάπου να τον αξιοποιήσουν – προφανώς τώρα κλείσανε την υπόσχεση» εξέφρασε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο MAX FM ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «προϋπόθεση παραμονής της κυβέρνησης είναι να σκύβει το κεφάλι. Τα πρόσωπα αυτά κάθονται στην εξουσία υπογράφοντας τα πάντα ενώ ερχόμενοι στην εξουσία είχαν υποσχεθεί πως δεν θα το έπρατταν αυτό. Ο Δραγασάκης ανέλαβε ένα υπουργείο το οποίο αναλαμβάνει να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα. Ο προκάτοχός του, ο Παπαδημητρίου, δεν έφερε ίχνος επένδυσης. Άρα, ο Δραγασάκης στην ουσία πήρε ένα υπουργείο χωρίς αντικείμενο. Για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα χρειάζεται ένα άλλο κλίμα. Χρειάζεται μια αίσθηση εμπιστοσύνης».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την άποψη ότι «έρχονται πρόωρες εκλογές» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας ροκανίζει χρόνο. Και θα κάνει τις εκλογές τον Μάιο ή τον Ιούνιο που έρχεται ή εναλλακτικά τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Γνωρίζει ότι, αν πάει πιο πέρα, πρέπει να κόψει συντάξεις. Πρέπει να μειώσει το αφορολόγητο και να κόψει όλες τις φοροαπαλλαγές και μετά θα πάρει 3%».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ