Τόσκας για Καμίνη: Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει

Τόσκας για Καμίνη: Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με αφορμή τα καθημερινά πλέον επεισόδια και επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τον κ. Καμίνη, ο οποίος του καταλόγισε ότι «δεν κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά «δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει». 

«Η αντιπολίτευση έτριβε τα χέρια της όταν αγωνιζόμασταν για να αδειάσουμε την Ειδομένη, για τις φωτιές πέρσι το καλοκαίρι. Οσον αφορά τον δήμαρχο καλό θα είναι να κάνει τη δουλίτσα του και να μην προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες του και να υλοποιήσει τα μέτρα για την ενεργοποίηση των μπαρών που είχαν κατασκευαστεί για την ασφάλεια της Ερμού», πρόσθεσε.

Εξάλλου, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι 200 αστυνομικοί θα βγουν σε πρώτη φάση στους δρόμους αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. «Θα τους βρω εγώ και θα τους ξετρυπώσω αν δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ.», τόνισε. 

Επίσης, προχώρησε στην παραδοχή ότι η ΕΛΑΣ δεν έκανε σωστά την δουλειά της. «Δεν έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΛΑΣ. Τους εξέφρασα την οργή μου και τους έδωσα οδηγίες», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

Στο ερώτημα γιατί κανένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν συλλαμβάνεται ο Νίκος Τόσκας απάντησε: «Για μας δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά, οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι να εφαρμόζουν τον νόμο. Δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι ότι εμείς φρενάρουμε τα όργανα από το να εφαρμόσουν τον νόμο». 

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε τέλος και στους συνδικαλιστές, λέγοντας ότι δεν υποπίπτει σε συνδικαλιστικές πιέσεις. «Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί να μην ασχολούνται με τα επιχειρησιακά θέματα και να μην κάνουν εργολαβίες και ρουσφέτια», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή