ΥΠΟΙΚ για αποτέλεσμα Euroworking Group

ΥΠΟΙΚ για αποτέλεσμα Euroworking Group

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του EWG εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Οπως αναφέρεται σε αυτήν η εκταμίευση της πρώτης δόσης των 5,7 δισ. θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στα εθνικά κοινοβούλια χωρών-μελών της ευρωζώνης και μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2018. Σημειώνεται επίσης ότι η συζήτηση σε τεχνικό επίπεδο για την παραμετροποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους συνεχίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του EWG. Συζητήθηκε η σημερινή Έκθεση Συμμόρφωσης, επιβεβαιώθηκε η εκπλήρωση των υποχρεώσεων που ανέλαβε η χώρα και ολοκληρώθηκε και τυπικά η τρίτη αξιολόγηση.

Η εκταμίευση της πρώτης δόσης των 5,7 δισ. θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στα εθνικά κοινοβούλια χωρών-μελών της ευρωζώνης και μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2018.

Η συζήτηση που διεξάγεται εντατικά εδώ και ένα μήνα σε τεχνικό επίπεδο για την παραμετροποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και συνεχίζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή