ΗΠΑ: Ανδρας αυτοκτόνησε με όπλο έξω από τον Λευκό Οίκο

ΗΠΑ: Ανδρας αυτοκτόνησε με όπλο έξω από τον Λευκό Οίκο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με όπλο κοντά στον Λευκό Οίκο σήμερα, επιβεβαίωσε η αστυνομία της Ουάσιγκτον, τη στιγμή που η διαμάχη για την οπλοκατοχή βρίσκεται στο απόγειό της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το θύμα του περιστατικού ήταν ένας ενήλικας άνδρας, γνωστοποίησαν οι αστυνομικές αρχές με μήνυμα τους στο Twitter. Εντούτοις, τα στοιχεία του δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την οικογένειά του, συμπλήρωσε η αστυνομία στο tweet.

Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε ενώ στεκόταν ανάμεσα σε ένα πλήθος περισσότερων από 100 ανθρώπων, έγραψε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, σημειώνοντας ότι ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος από το σημείο, ενώ περιπολικά έσπευσαν εκεί.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία του Λευκού Οίκου και του Aμερικανού προέδρου, ανέφερε νωρίτερα στο Twitter πώς πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν βρισκόταν στην προεδρική οικία, όταν έλαβε χώρα το περιστατικό, αλλά στην πολυτελή έπαυλη του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, ενημερώθηκε για το συμβάν, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από μία εβδομάδα είχε λάβει χώρα άλλο ένα «ασυνήθιστο» περιστατικό έξω από την προεδρική οικία, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φράχτη ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή