ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της 33χρονης Γιούλια Σκριπάλ που μαζί με τον πατέρα της και Ρώσο πρώην πράκτορα νοσηλεύονται στην εντατική νοσοκομείου στη Βρετανία μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία.

Πρόκειται για δύο φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Facebook καθώς και μία φωτογραφία από κάμερες ασφαλείας στην οποία δύο άτομα εμφανίζονται να περπατούν στον δρόμο που συνδέει το εστιατόριο όπου δείπνησαν πατέρας και κόρη την Κυριακή με το παγκάκι όπου βρέθηκαν αναίσθητοι.

Μάλιστα η τελευταία φωτογραφία βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, η οποία προσπαθεί να ξεδιπλώσει την μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 

Ο Σκριπάλ, πρώην συνταγματάρχης των υπηρεσιών πληροφοριών του ρωσικού στρατού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή, όταν κατέρρευσε σε παγκάκι έξω από εμπορικό κέντρο στο στο Σόλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Ο 66χρονος, ο οποίος προσφάτως είχε αποκαλύψει στην αστυνομία φόβους για τις ζωή του, βρέθηκε μαζί με την 33χρονη κόρη του, Γιούλια, η οποία επίσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης, δύο αστυνομικοί που ήρθαν πρώτοι σε επαφή με τα δύο θύματα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πόνους στα μάτια, δύσπνοια και εξανθήματα, ενώ περίπου δέκα άτομα εμφάνισαν ίδια συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων και εμέτων.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ