ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα: Με αφήνει αδιάφορη ο αλήτικος τρόπος που πολιτεύεται ο Π. Καμμένος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οξύτατη απάντηση στον Πάνο Καμμένο έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στο twitter και με αφορμή όσα είχε δηλώσει προηγουμένως εις βάρος της ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

«Η χυδαιολογία και ο αλήτικος τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Καμμένος με αφήνει παγερά αδιάφορη, διότι μου είναι γνωστός (σε λίγο θα τον μάθουν και οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ). Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Καμμένος είναι επικίνδυνος για τη χώρα», αναφέρει στην ανάρησή της η κυρία Μπακογιάννη.

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη σε δηλώσει του είχε καταφερθεί προχωπικά εναντίον της κυρίας Μπακογιάννη, λέγοντας: «Άκουγα την κυρία Μπακογιάννη, την υπερασπίστρια του κ. Χριστοφοράκου, που έχει αναμειχθεί με ότι υπόθεση όπου υπάρχει offshore, υπάρχει και η οικογένεια από πίσω, να μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη. Την πρώτη τροπολογία για το θέμα της ΣΕΚΑΠ και τη παράκληση να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ την έκανε η ΝΔ. Εκείνοι παρακαλούσαν τον κ. Σαββίδη να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ και ότι θα διαγράψουν το χρέος. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι δεν πρέπει να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική και να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο. Ας αφήσουμε την πολιτική στα δικά της όρια και το ποδόσφαιρο στα δικά του όρια».

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ