ΝΔ: Καλούμε τον πρωθυπουργό να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του

ΝΔ: Καλούμε τον πρωθυπουργό να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ασόβαρη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην Σκοπιανή δημοσιογράφο κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής και τον καλεί «να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του».

«Με τη σημερινή ασόβαρη απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία, επιβεβαιώνεται δυστυχώς πόσο ανεύθυνα και επιπόλαια χειρίζεται ο ίδιος και η Κυβέρνησή του τα εθνικά μας θέματα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του. Για τη Νέα Δημοκρατία δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή