To Anadolu προεξοφλεί τις ποινές των Ελλήνων στρατιωτικών

To Anadolu προεξοφλεί τις ποινές των Ελλήνων στρατιωτικών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικαστική πηγή σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι δύο Έλληνες αξιωματικοί διέπραξαν τις παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται, επικαλείται το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, Anadolu.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικαστική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο, η τιμωρία που προβλέπεται για τις παράνομες πράξεις που φέρονται να έχουν διατελέσει, είναι έως 5 χρόνια φυλακή.

Το Anadolou φιλοξενεί την τις πληροφορίες που έχει από τη δικαστική πηγή, σε δημοσίευμα που αφορούσε την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Όπως αναφέρει, το δικαστήριο έκρινε τη συνέχιση της κράτησής του καθώς δεν έχουν μόνιμη άδεια παραμονής στην Τουρκία και θα μπορούσαν να τραπούν σε φυγή μετά την απελευθέρωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος του δημοσιεύματος, το Anadolou υπενθυμίζει ότι οι Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται μετά από «ακούσια», παραβίαση των συνόρων στη Βορειοδυτική Τουρκία, χρησιμοποιώντας εισαγωγικά στη λέξη, ακούσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή