Σιγή ασυρμάτου από Τραμπ για Στόρμι

Σιγή ασυρμάτου από Τραμπ για Στόρμι

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι διαβόητος για τις παρορμητικές αντιδράσεις του μέσω Twitter. Χωρίς δεύτερη σκέψη, καυτηρίασε κατά καιρούς την Τερέζα Μέι, την Αγκελα Μέρκελ, ή και ολόκληρα έθνη, όπως το Πακιστάν και το Βέλγιο, προκαλώντας διπλωματικά προβλήματα. Ωστόσο, από το πρωί της Δευτέρας και μέχρι χθες το βράδυ είχε παραμείνει ασυνήθιστα ψύχραιμος, αποφεύγοντας οποιοδήποτε ευθύ σχόλιο για ένα πρόσωπο που κανονικά θα έπρεπε να τον έχει ερεθίσει με πολύ αρνητικό τρόπο: τη Στόρμι Ντάνιελς. Με συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, την Κυριακή, η πασίγνωστη πλέον ηθοποιός αισθησιακών ταινιών έβγαλε στη φόρα γαργαλιστικές λεπτομέρειες γύρω από τη σεξουαλική συνεύρεση που είχε, όπως δήλωσε, με τον τότε επιχειρηματία και νυν πρόεδρο της Αμερικής, το 2006, όταν εκείνη ήταν 27 ετών και εκείνος 60.

Ενας εκ των εκπροσώπων Τύπου του Λευκού Οίκου, ο Ρατζ Σαχ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος «διαψεύδει κατηγορηματικά και σταθερά» τους ισχυρισμούς της Στόρμι. Επέμεινε δε ότι ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου, ο Μάικλ Κοέν, έδωσε «από την τσέπη του» 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ, το 2016, για να τη δεσμεύσει ενυπόγραφα ότι δεν θα μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Τραμπ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος αρκέστηκε να ανεβάσει στο Twitter ένα αόριστο σχόλιο περί fake news χωρίς να αναφέρει ρητά τη Στόρμι. Σύμφωνα με τη Washington Post, ο Τραμπ συζήτησε με συνεργάτες του το θέμα στην έπαυλή του, στη Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο και παρακολούθησε τη συνέντευξη. Το συμπέρασμά του ήταν ότι δεν πρόκειται να βλάψει τη δημοτικότητά του, η οποία έχει ανακάμψει κατά τι τελευταία, λόγω της καλής πορείας της οικονομίας, γι’ αυτό και προτίμησε να μην εμπλακεί σε αντιπαράθεση γι’ αυτό το θέμα. Ο ίδιος επέστρεψε μόνος στην Ουάσιγκτον, καθώς η Μελάνια δήλωσε, μέσω εκπροσώπου της, ότι εστιάζει στην ανατροφή του γιου τους και απολαμβάνει τις πρώτες μέρες της άνοιξης στη Φλόριντα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή