Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφεύγει ο Ολυμπιακός

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφεύγει ο Ολυμπιακός

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την απόφαση της υπόθεσης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, οδηγεί τους «Πειραιώτες» στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εκεί, θα προσφύγουν ευελπιστώντας πως θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πρωτοδίκως ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ποινή την οποία έχουν εκτίσει στο ματς με τον Πανιώνιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και με πρόστιμο 90.000 ευρώ. Η ομάδα του Πειραιά θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σε τρίτο και τελευταίο βαθμό δηλαδή, την Παρασκευή ή τη Δευτέρα, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Οσκαρ Γκαρσία και οι παίκτες του έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό της 26ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης 19.30). Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η προηγούμενη ομάδα του Γκαρσία, η Σεντ Ετιέν, έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Αλμπέρτο Μποτία. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο με την ολοκλήρωση της περιόδου, η γαλλική ομάδα να κινηθεί για την απόκτησή του 29χρονου έμπειρου στόπερ των «Πειραιωτών».

Κατά το παρελθόν, ο Μποτία έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, είχε μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», ενώ έπαιξε επίσης στη Σπόρτινγκ Χιχόν, στη Σεβίλλη και στην Ελτσε. Αναμφίβολα, το μέλλον του στον Ολυμπιακό όπου αγωνίζεται από το 2014, είναι αβέβαιο. Πέρυσι, η Σεντ Ετιέν απέκτησε από τον Ατρόμητο τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή