Ευρωλίγκα ξανά κατά Γιαννακόπουλου

Ευρωλίγκα ξανά κατά Γιαννακόπουλου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nέο κατηγορητήριο για πειθαρχικό παράπτωμα, όπως κρίθηκε ένα σχόλιο στο Instagram για τον υπεύθυνο διαιτησίας Ρίτσαρντ Στόουκς, συνέταξε η Ευρωλίγκα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ. Πριν από πέντε ημέρες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ είχε αναρωτηθεί για τα κριτήρια με τα οποία έχει επιλεγεί ο πρώην Βρετανός διαιτητής για τη συγκεκριμένη θέση, έναντι άλλου, πιο έμπειρου αρχιδιαιτητή.

Η Ευρωλίγκα θεώρησε ότι προσβάλλεται ο Στόουκς και κίνησε πειθαρχική διαδικασία, συνεχίζοντας την τακτική που έχει αρχίσει προ διμήνου και ενώ έχει ήδη επιβάλει ποινή πεντάμηνου αποκλεισμού και χρηματικά πρόστιμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ανταλλαγή υβριστικών σχολίων με τους Τούρκους φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνεχιζόμενη διαμάχη της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό συντείνει στη μελλοντική διαφαινόμενη διακοπή της συνεργασίας τους, είτε με αποχώρηση των «πρασίνων» είτε με απομπομπή τους από τη διοργάνωση και ενώ «αγκάθι» αποτελεί η δεσμευτική ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ για την ομάδα που έχει εγγυημένη δεκαετή συμμετοχή.

• Με πληρότητα παικτών, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια στην προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου (συνεχίζει την αποθεραπεία του) στη Μάλαγα για το αυριανό παιχνίδι. Στο σημερινό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής θα παίξουν Χίμκι-Φενέρ, Εφές-Μπαρτσελόνα, Μπάμπεργκ-Αρμάνι και Μπασκόνια-Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή