Edenred Greece: Στην υπηρεσία του εργαζομένου

Edenred Greece: Στην υπηρεσία του εργαζομένου

4' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Edenred είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρείες, εργαζομένους και εμπόρους, παρέχοντας λύσεις μέσω κάρτας, mobile εφαρμογής, ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή σε μορφή διατακτικής. Ο Όμιλος της Edenred, με δραστηριότητα σε 45 χώρες και σχεδόν 8.000 στελέχη, ενώνει 43 εκατoμμύρια δικαιούχους, 750.000 εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς και 1,4 εκατ. συμβεβλημένα καταστήματα. Στην ελληνική αγορά, με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας και 60 εργαζομένους στο δυναμικό της, η Edenred αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για 5.500 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας πάνω από 130.000 δικαιούχους, μέσα από ένα δίκτυο που ξεπερνά τα 7.500 συμβεβλημένα σημεία.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Ο Όμιλος Edenred έχει δημιουργήσει το concept του «Customer Inside», που είναι μια 360° προσέγγιση όλων των «stakeholders» που εμπλέκονται με τις δραστηριότητές του (πελάτες, δίκτυο, χρήστες), οι οποίοι με νέες ιδέες φροντίζουν το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Με αφορμή το rebranding project, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017 σε επίπεδο ομίλου, η Edenred Ελλάδος διοργάνωσε μια ολοήμερη εκδήλωση στα γραφεία της, με στόχο τόσο τον εορτασμό της νέας αυτής εποχής, όσο και τη γνωριμία και τη σύνδεση των εργαζομένων με τη νέα εταιρική ταυτότητα. Η ημέρα περιλάμβανε υγιεινό πρωινό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Be Healthy», διανομή branded giveaways και νέων business cards σε όλους τους εργαζομένους. Όλοι είχαν τη δυνατότητα να γράψουν τις δικές τους ευχές στο Social Wall που στήθηκε ειδικά για εκείνη τη μέρα, να φωτογραφηθούν με συναδέλφους και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με hashtag το νέο tagline της εταιρείας #weconnectyouwin.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία παρέχει ομαδική ασφάλιση υγείας για όλους τους εργαζομένους και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, στο οποίο εντάσσονται όλοι οι εργαζόμενοι 6 μήνες μετά την πρόσληψή τους και, εφόσον το επιθυμούν, συμμετέχουν μηνιαία με ποσό που επιλέγουν. Ακόμη, από τις μόνιμες παροχές που δίνονται σε μηνιαία βάση, σε όλους τους εργαζομένους, δεν θα μπορούσε να λείπει η παροχή σίτισης Ticket Restaurant. Επιπροσθέτως, όλοι οι εργαζόμενοι επιβραβεύονται με κάρτες Ticket Compliments στο κλείσιμο της χρονιάς, με στόχο την ενίσχυση των ιδίων και των οικογενειών τους την περίοδο των εορτών, καθώς και την αναγνώριση της συμμετοχής τους στο ετήσιο αποτέλεσμα της εταιρείας.

Αναζήτηση των ιδεών βελτίωσης:

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Edea κάθε εργαζόμενος μπορεί να καταθέσει την ιδέα του, προκειμένου να βελτιωθεί κάποια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία θα επηρεάσει την ποιότητα εργασίας. Η Διοίκηση της εταιρείας επεξεργάζεται και αξιολογεί κάθε ιδέα που έχει κατατεθεί, επιβραβεύει εκείνες που διακρίνονται και τις υλοποιεί. Οι εργαζόμενοι των οποίων οι ιδέες υλοποιούνται επιβραβεύονται με δωροεπιταγές.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

  1. Αυτό που κάνει την εταιρεία μοναδική είναι το εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον της. Με το που θα μπεις σε αυτή την ομάδα, αμέσως αισθάνεσαι ότι γίνεσαι ένα με τα άτομά της και αυτό σου δίνει κίνητρο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να πετύχει η ομάδα, άρα και εσύ. Υπάρχει πολύ έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας και της ομαδικότητας.
  2. Καμία μέρα δεν είναι ίδια. Ασχολούμαστε συνεχώς με νέα πράγματα και αυτό κάνει την καθημερινότητα ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.
  3. Τους ανθρώπους μέσα στην εταιρεία τούς νιώθεις οικογένειά σου!
  4. Σεβασμός στο άτομο, άμεση επαφή με τη διοίκηση, δικαίωμα λόγου για κάθε εργαζόμενο.
  5. Μετά από τόσα χρόνια, η δουλειά μου με ενθουσιάζει, μου δίνει και παίρνω εμπειρίες και χαρές!
  6. Είναι μια εταιρεία που σέβεται και εκτιμά τον εργαζόμενο, δίνει βαρύτητα στην άποψή του και το δείχνει με πράξεις.
  7. Ευχάριστο κλίμα ακόμα και στα δύσκολα!

Εταιρεία

Edenred Greece

Κατάταξη στη λίστα

9 (50-250 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

8

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

9

Συντροφικότητα

9

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση;

Yπηρεσίες για εταιρείες, εργαζομένους και εμπόρους (Ticket Restaurant, κ.ά.)

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

60             

Τζίρος (2016)

8.200.000 ευρώ

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

3,3%

Αναλογία ανδρών-γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

29/31

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζομένου

32

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

10%

Παροχή Ιδιωτικής Ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζομένους

Edenred Greece: Στην υπηρεσία του εργαζομένου-1

Παροχή Ιδιωτικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος για όλους τους εργαζομένους

Edenred Greece: Στην υπηρεσία του εργαζομένου-2

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της Edenred

Edenred Greece: Στην υπηρεσία του εργαζομένου-3

Έχοντας πλέον συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με την πεποίθηση ότι οι εταιρείες που δείχνουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους τους αυξάνουν την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και διάθεση γι’ αυτό που κάνουμε και τα επόμενα 20 χρόνια.

Οι παροχές προς τους εργαζομένους με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης και της παραγωγικότητάς τους, πέραν του ότι είναι μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε, είναι και μέρος του DNA μας. Η παροχή σίτισης Ticket Restaurant, η επιβράβευση με κάρτες Ticket Compliments στο τέλος της χρονιάς σαν ένα «Ευχαριστώ» για τη συμβολή τους στο αποτέλεσμα της εταιρείας, το οικογενειακό κλίμα, το φιλικό περιβάλλον, οι ανοιχτές πόρτες της διοίκησης, η φροντίδα για προσωπικά θέματα των ανθρώπων μας, η συνεχής προσπάθεια για την περαιτέρω κατάρτιση και την εξέλιξή τους είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας έκαναν και αυτή τη χρονιά να ξεχωρίσουμε.

Διαγωνιζόμενοι για πρώτη φορά στην κατηγορία εταιρειών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζομένους, στόχος μας πλέον είναι να ξεπερνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό, ανεβάζοντας τον πήχη ολοένα και ψηλότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή