Bizerba: Ατμόσφαιρα οικογένειας

Bizerba: Ατμόσφαιρα οικογένειας

3' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Bizerba Hellas είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας Bizerba SE & Co. KG. Είναι παρούσα σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και απασχολεί περισσότερους από 3.900 εργαζομένους. Το 2008 ιδρύθηκε η Bizerba Hellas, η οποία απασχολεί στην Ελλάδα 23 εργαζομένους. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων (εξοπλισμό, λογισμικό, υπηρεσίες) γύρω από την έννοια «βάρος», λύσεις που σχετίζονται με τη ζύγιση, τον τεμαχισμό, την επεξεργασία, τον έλεγχο, τη σήμανση και την ολοκλήρωση της αποστολής.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Για την Bizerba είναι σημαντική η διαφάνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους εργαζομένους, γι’ αυτό τα πρακτικά όλων των καθιερωμένων ενδοεταιρικών συναντήσεων αποθηκεύονται ηλεκτρονικά σε κοινό χώρο και είναι προσβάσιμα σε όλους. Ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία έχει ο παράγων άνθρωπος, αφού, πέρα και πάνω από καταγεγραμμένες πρακτικές, όποτε χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για θέματα είτε επιχειρησιακά είτε εργασιακά, η εταιρεία ζητά συστηματικά και λαμβάνει υπόψη τη γνώμη των εργαζομένων.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία προσφέρει ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, ασφάλεια ζωής, αναπηρίας και ατυχήματος και επιδόματα φυσιολογικού τοκετού και καισαρικής. Προσφέρει ακόμη ένα μεγάλο φάσμα παροχών όσον αφορά την εξέλιξη των ανθρώπων της. Μεταξύ αυτών διακρίνουμε τη χρηματοδότηση τόσο της ατομικής όσο και της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Φέτος, η εταιρεία επιδότησε ειδικό σεμινάριο για εκπαίδευση και πιστοποίηση από το ΕΚΠΑ στο «Project Management». Υπάρχει επίσης το «Bizerba Online Academy», όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και να πιστοποιηθεί γι’ αυτά.

Έμφαση στην οικογένεια και στη διασκέδαση:

Η ισορροπία της επαγγελματικής και προσωπικής/οικογενειακής ζωής είναι μείζονος σημασίας για την Bizerba Hellas. Κάθε χρόνο διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις και άτυπες γιορτές (π.χ. χριστουγεννιάτικη γιορτή, κοπή πίτας, εγκαίνια γραφείων, εορτασμός γενεθλίων συναδέλφων, γεύμα στην ταβέρνα της γειτονιάς κ.ά.) όχι μόνο για τους εργαζομένους, αλλά και για τις οικογένειές τους, με σκοπό να χαλαρώσουν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Ακόμη, πραγματοποιείται ετήσια μονοήμερη ή διήμερη εκδρομή. Η πιο πρόσφατη εκδρομή έγινε στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Ακρόπολης, με βόλτα, ξενάγηση, καφέ και φαγητό, όπου όλα τα έξοδα των εργαζομένων και των οικογενειών τους καλύφθηκαν από την εταιρεία.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

  1. Το ενδιαφέρον κάθε συναδέλφου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της εταιρείας, την οποία όλοι θεωρούμε δημιούργημά μας.
  2. Υπάρχουν αρκετά μοναδικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία ως εξαιρετικό μέρος εργασίας. Μερικά από αυτά:

    • Η οικογενειακή και πολύ φιλική ατμόσφαιρα – περιβάλλον.
    • Οι εγκαταστάσεις.
    • Η σιγουριά του εργασιακού αντικειμένου.
    • Η συνεχόμενη κατάρτιση-επιμόρφωση.
    • Η κατανόηση και η συνεννόηση μεταξύ όλων μας.

Είναι σημαντικό να ξυπνάς και να θέλεις να πας στη δουλειά σου!

  1. Συναισθηματική εργασία με την πάροδο των χρόνων. Όλοι βλέπουμε τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της εργασίας μας και η εταιρεία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Αίσθημα μόνιμης και σταθερής εργασίας.

Εταιρεία

Bizerba

Κατάταξη στη λίστα

5 (20-49 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

Αξιοπιστία

8

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

8

Περηφάνια

8

Συντροφικότητα

9

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρησης

Εμπορία Προϊόντων Ζύγισης, Κοπής και Σήμανσης

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

23

Τζίρος (2016)

3.959.328 €

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

0%

Αναλογία ανδρών-γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

20/3

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζομένου

75

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

0%

Παροχή ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζομένους

Bizerba: Ατμόσφαιρα οικογένειας-1

H Βizerba δεν είναι τα κτίρια, τα γραφεία και τα προϊόντα. Eίναι οι άνθρωποί της!

Bizerba: Ατμόσφαιρα οικογένειας-2

Η δομή και το μέγεθος της εταιρείας, καθώς και η δυναμική της ανάπτυξη (24 άτομα τον Μάρτιο του 2018), δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους να ξεχωρίσουν, να προοδεύσουν, να αναβαθμισθούν!

Η Bizerba Hellas φροντίζει τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους, έχοντας δημιουργήσει τη δική της «μεγάλη οικογένεια». Το μότο μας είναι χαρακτηριστικό του πώς λειτουργούμε:

«H εταιρεία μας δεν είναι τα κτίρια, τα γραφεία και τα προϊόντα. Eίναι οι άνθρωποί της»!

Αξίζει να ψάξετε στο διαδίκτυο (Opening of Bizerba Hellas in Athens) τα καινούργια μας γραφεία, για τα οποία είμαστε όλοι περήφανοι. Ο αγαπημένος μας χώρος είναι η όμορφη και ξεχωριστή τραπεζαρία στην Αθήνα, σημείο χαλάρωσης και έκφρασης, όπου πλην των άλλων υπάρχει ένας μεγάλος τοίχος-μαυροπίνακας τον οποίο οι συνάδελφοι, οι φίλοι και οι επισκέπτες μας κοσμούν με τις σκέψεις τους – ο «τοίχος των ιδεών»!  

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα, τα πιο δημιουργικά 10 χρόνια της καριέρας μου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή