CGS ΙΒ Visual Arts Exhibition στον Πολυχώρο Αθηναϊς

CGS ΙΒ Visual Arts Exhibition στον Πολυχώρο Αθηναϊς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελειόφοιτοι μαθητές του International Baccalaureate Diploma Programme του CGS (Costeas-Geitonas School) οι οποίοι παρακολουθούν το μάθημα του Visual Arts, και οι καθηγητές τους κος Κωνσταντίνος Παπαδούκας και κα Μαρία Ζαχαριάδου, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων, τα οποία φιλοτέχνησαν κατά τη διάρκεια των 2 ετών των σπουδών τους, τo Σάββατο, 31 Mαρτίου στις 19:30, στον Πολυχώρο Αθηναϊς.

To μάθημα τοu Visual Arts έχει αποτελέσει εκκολαπτήριο σημαντικών καλλιτεχνών που σήμερα ακολουθούν μια σημαντική πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η έκθεση αποτελεί μέρος της τελικής αξιολόγησης.

Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, οι νέοι καλλιτέχνες θα είναι διαθέσιμοι να παρουσιάσουν και να εξηγήσουν τις καλλιτεχνικές τους μεθόδους και τον τρόπο σκέψης τους στο κοινό.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν με έργα τους και μαθητές Γυμνασίου- Α' Λυκείου/IB MΥP που παρακολουθούν τα μαθήματα 3D Visual Arts και Εικαστική Παιδεία, με την καθηγήτριά τους κα Μαρία Ιατρίδου.

Οι μαθητές του ΙΒ ΜΥP συμμετέχουν με έργα απο 2 θεματικές ενότητες.

Η μία είναι με αφορμή το βιβλίο ‘Αόρατες πόλεις’ του Ίταλο Καλβίνο  όπου εμπνέονται και δημιουργούν πόλεις σαν σκηνικά Θεάτρου, και η δεύτερη ενότητα με αφορμή την καλλιτέχνιδα Louise Nevelson, βάσει της οποίας δημιουργούν τα δικά τους έργα assemblage.

CGS IB  Visual Arts Exhibition

Σάββατο, 31 Μαρτίου

19:30 – 23:00 

Πολυχώρος Αθηναϊς

Καστοριάς 34-36 104 47, Βοτανικός

Website: www.cgs.gr

Facebook: https://www.facebook.com/cgs.gr/

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή