Πρόεδρος εργαζομένων ΕΥΑΘ: Και διαμαντένιοι να ήταν οι αγωγοί κάποτε θα χαλούσαν

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΥΑΘ: Και διαμαντένιοι να ήταν οι αγωγοί κάποτε θα χαλούσαν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά τις προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού της ΕΥΑΘ και τη συγνώμη εκ μέρους της διοίκησης του οργανισμού, περιοχές της Θεσσαλονίκη παραμένουν και σήμερα, μια εβδομάδα αφότου εκδηλώθηκε η βλάβη, χωρίς νερό.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ πρόβλημα θα έχουν πλέον μόνο οι περιοχές της πόλης που βρίσκονται σε ψηλότερο σημείο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Αρχοντόπουλος ανέφερε ότι  «η βλάβη αποκατάσταθηκε Παρασκευή μεσημέρι και μετά υπήρξε μια διαδικασία καθαρισμού από τις λάσπες που κράτησε 16-18 ώρες».

Αναφερόμενος στην καθυστέρηση αποκατάστασης της παροχής νερού, αμέσως μετά την αποκατάσταση της βλάβης είπε ότι «έπρεπε να γεμίσει όλο το δίκτυο που έχει έκταση 2.200 χλμ. αλλά και οι δεξαμανές».

Ο κ. Αρχοντόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «αυτή είναι η μεγαλύτερη ζημιά που έχει "βγει" από το 2004» και σχολίασε ότι «κάποιες μεγάλες ζημιές θα συμβούν. Δεν είναι ότι τα πράγματα πάνε καλά, και διαμαντένιοι να είναι οι αγωγοί κάποια στιγμή θα χαλάσουν. Δυστυχώς όλα τα μηχανήματα κάποια στιγμή χαλάνε».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή