Επίθεση ΔΗ.ΣΥ σε Τόσκα με αφορμή τη ληστεία στην Κηφισιά

Επίθεση ΔΗ.ΣΥ σε Τόσκα με αφορμή τη ληστεία στην Κηφισιά

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα η Υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου σημειώνει:

«Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ραγδαία αύξηση ένοπλων ληστειών και κλοπών με αποκορύφωμα το σημερινό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα ένας συμπολίτης μας να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η απουσία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος αλλά και η ανοχή σε ασυδοσία οργανωμένων ομάδων χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Δεν μπορεί οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια επειδή ο κ. Τόσκας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Αντί να αρκείται να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους, εμείς τον προτρέπουμε να ξυπνήσει επιτέλους και να προστατεύσει τους πολίτες!» προσθέτει η κ. Χριστοφιλοπούλου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή