Μπουτάρης: Η ΕΥΑΘ δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις

Μπουτάρης: Η ΕΥΑΘ δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης, όπως αναφέρει το thestival.gr, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για τη σημερινή πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονάις, Απόστολου Τζιτζικώστα και των δημάρχων της πόλης, να περάσουν την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκειμένου να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το πρόβλημα.

«Αντε μια δυο μέρες, αλλά μια βδομάδα; Το νερό δεν είναι καθαρό σε πάρα πολλά σημεία βγαίνει θολό. Η ΕΥΑΘ φαίνεται ότι δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους καταστάσεις», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα αναφερόμενος στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, σημείωσε: «Μας πήρανε στις 12 το μεσημέρι και μας λένε ελάτε στη μία. Δεν έβγαλε τίποτα αυτή η συνάντηση. Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης. Μία τρύπα στο νερό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή