Flashback στην 3η Απριλίου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 3η Απριλίου-1

Το βρετανικό πλοίο της γραμμής, RMS Queen Mary, εγκαταλείπει τον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, στην οποία είχε βρει καταφύγιο τους πρώτους μήνες του πολέμου στην Ευρώπη, το 1940. (AP Photo)

Flashback στην 3η Απριλίου-2

Η πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς, πρωταγωνίστρια της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας «Βαθύ Λαρύγγι» (Deep Throat), καταφθάνει στην 46η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, στο Λος Άντζελες, το 1974. (AP Photo)

Flashback στην 3η Απριλίου-3

O υποψήφιος για Όσκαρ, Aμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, παίζει το κλαρινέτο μαζί με τη τζαζ μπάντα του σε μία παμπ της Νέας Υόρκης, τη νύχτα της 50ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, το 1978. Παρότι απών, ο Άλεν θριάμβευσε στη συγκεκριμένη τελετή, κερδίζοντας τα Όσκαρ σεναρίου και σκηνοθεσίας για την ταινία «Νευρικός Εραστής», τα πρώτα δύο από τα τέσσερα βραβεία Όσκαρ της καριέρας του. (AP Photo)

Flashback στην 3η Απριλίου-4

Ο Κριστόφ Βαζέχα νικάει τον Έντβιν Φαν Ντε Σαρ και πετυχαίνει το ιστορικότερο γκολ της καριέρας του, δίνοντας στον Παναθηναϊκό μία εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη εναντίον του πανίσχυρου Άγιαξ, στα ημιτελικά του UEFA Champions League, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ, το 1996. Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε έτσι το εκπληκτικό σερί 189 αήττητων αγώνων της ολλανδικής ομάδας, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει για δεύτερη φορά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χάνοντας με 3-0 στη ρεβάνς της Αθήνας, δύο εβδομάδες αργότερα. (Πηγή φωτό: contra.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή