Γερμανία: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση συρμών του μετρό

Γερμανία: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση συρμών του μετρό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο συρμοί του υπόγειου σιδηροδρόμου συγκρούστηκαν στην περιοχή  Ντούισμπουργκ – Μάιντραϊχ της Γερμανίας, σύμφωνα με την τοπική εταιρεία σιδηροδρόμων.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μεταδίδουν ότι σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και του πυροσβεστικού τμήματος της περιοχής. Άλλα μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών στους 35. Ενας από τους επιβάτες έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ στην πλειονότητά τους οι περισσότεροι φέρουν ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του τμήματος διάσωσης που επιχειρεί στο σημείο. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον σταθμό του μετρό «Auf dem Damm», ενώ ο σταθμός παραμένει κλειστός. 

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία στον λογαριασμό της στο Facebook, οι δύο αμαξοστοιχίες δεν συγκρούστηκαν μετωπικά, διαψεύδοντας προηγούμενα δημοσιεύματα των μέσων για το συμβάν.Ωστόσο, η εταιρεία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον αριθμό των τραυματιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή