Τι καλό μας έχει ετοιμάσει η OMEGA για το 2018; Η ελβετική εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων της μοντέλων ως συνήθως στη μεγάλη έκθεση ωρολογοποιίας της Βασιλείας που ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου. Αναμφισβήτητα το περίπτερό της, που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Hall 1, μπροστά ακριβώς από την πλατεία του Swatch Group, ήταν από τα πλέον πολυσύχναστα, με πλήθος επισκεπτών να συγκεντρώνονται μπροστά από τις βιτρίνες του.

Η τεράστια κοινότητα των Speedmaster fans που το 2017 έτριβε τα χέρια της από την πληθώρα χρονογράφων λόγω της επετείου των 60 χρόνων από τη γέννηση της διάσημης συλλογής, ίσως να ένιωσε προς στιγμήν μία μικρή απογοήτευση, καθώς φέτος στη Βασιλεία έκαναν πρεμιέρα μόλις δύο καινούρια Speedmasters. Και τα δύο όμως είναι εξαιρετικά! Αυτό που κάνει το Speedmaster Dark Side Of the Moon Apollo 8 ξεχωριστό είναι η ρεαλιστική απεικόνιση της επιφάνειας του φεγγαριού επάνω στην πλάκα του καντράν!! Προσεχώς θα επανέλθουμε με λεπτομερή παρουσίαση του εν λόγω μοντέλου, οπότε υπομονή!

Speedmaster Dark Side of the Moon Apollo 8

Το δεύτερο "Speedy" είναι το CK 2998 Limited Edition και κυκλοφορεί σε 2,998 συλλεκτικά αντίτυπα. Οι φανατικοί φίλοι της Omega σίγουρα θα θυμούνται το επίσης εντυπωσιακό προηγούμενο μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει το 2016 και ήταν σε μπλε χρώμα.

Speedmaster CK 2998 Limited Edition

To 2018 η OMEGA έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην μεγάλη οικογένεια Seamaster. Η χρονιά ξεκίνησε με μία ευρύτατη γκάμα μοντέλων για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyongChang (σας τα είχαμε παρουσιάσει εδώ και εδώ) και συνεχίστηκε στην Baselworld, όπου είδαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τη νέα καταδυτική συλλογή Seamaster Diver 300M με μοντέλα σε διάφορες παραλλαγές μετάλλων και χρωματισμών, δύο υπέροχα vintage αισθητικής συλλεκτικά μοντέλα, τα Seamaster 1948 Limited Editions, καθώς και ένα ολοστόλιστο με πολύτιμους λίθους Seamaster Aqua Terra.

Seamaster Diver 300M

Seamaster Diver 300M

 

Seamaster 1948 Limited Editions

Seamaster Aqua Terra Fine Jewellery

Τέλος, η OMEGA μας επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη: την παρουσίαση της ολοκαίνουριας συλλογής Tresor που σίγουρα θα ικανοποιήσει το γυναικείο κοινό της μάρκας.

Tresor Collection

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ