Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς – Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς – Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου ενώ αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Η Τροχαία συνιστά υπομονή στους οδηγούς, κυρίως στο τμήμα της εθνικής οδού από την Κόρινθο μέχρι την Ελευσίνα και ειδικότερα στα διόδια Καλαμακίου και Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας.

Στην εθνική Αθηνών- Λαμίας αυξημένη αλλά με συνεχή ροή είναι η κυκλοφορία στα διόδια Αφιδνών.

Στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών- Πατρών, στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού, καθώς επίσης στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Από τις 06.00 μέχρι τις 18.00,  όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είχαν περάσει προς Αθήνα, περίπου 51.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και περίπου 41.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22.00 απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, ενώ η απαγόρευση θα ισχύσει και αύριο, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 10 το βράδυ.

Στα διόδια των Μαλγάρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης από το μεσημέρι σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων..

Aυτή την ώρα,με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα πιο σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Οι υπεύθυνοι των διοδίων ανεβάζουν κατά διαστήματα τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση.

Μέχρι τις 19:00 τα αυτοκίνητα που πέρασαν από όλες τις εισόδους της Θεσσαλονίκης είχαν ξεπεράσει τις 57.000 και ο αριθμός τους διαρκώς αυξάνεται.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή