Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κι αυτά τα κομμάτια που δεν θέλουμε να φύγουν από τη ντουλάπα μας, που δεν βαριόμαστε ποτέ ακριβώς γιατί έχουν εκείνη την μαγική ικανότητα να μεταμορφώνουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις μας.

Θα λέγαμε λοιπόν ότι την πρωτιά σ' αυτό κατέχει το κιμονό! Για ακόμα μια φορά το ''παραδοσιακό'' αυτό σύμβολο του ασιατικού κόσμου εμφανίζεται για να αποθεώσει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας και τα διάσημα κορίτσια της μόδας δείχνουν τη λατρεία τους στη street μόδα.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 4 συνταγές ιδανικές για την εποχή που θα σας εμπνεύσουν για τα σημερινά σας looks:

1.Η πιο απλή συνταγή μπορεί να αποδειχθεί και η πιο στιλάτη. Συνδυάστε το μπλε crop τζιν σας με μαύρο τοπ και ψηλά μαύρα πέδιλα και ενισχύστε το σύνολό σας με ένα μακρύ κιμονό σε ουδέτερο χρώμα για ένα μίνιμαλ στυλ.

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη-1

2.Αν ψάχνετε το κατάλληλο κομμάτι για να φορέσετε πάνω από το φλοράλ ανοιξιάτικο φόρεμά σας τότε ένα μεταξωτό κομμάτι σε έντονη απόχρωση που συμφωνεί με τα χρώματα του φορέματός σας είναι ιδανικό.

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη-2

3.Οι πιο τολμηρές από εσάς ενισχύστε το αυστηρό σύνολό σας στο γραφείο με ένα κιμονό με διακριτικά φλοράλ μοτίβα για να δώσετε μια ανοιξιάτικη νότα στο κλασσικό office look.

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη-3

4.Για ένα πιο εκκεντρικό στυλ, επιλέξτε για τον απογευματινό σας καφέ ένα κιμονό με έντονα χρώματα πάνω από ένα νεγκλιζέ φόρεμα ή ένα πατελόνι σατέν και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ψηλά πέδιλα σε jewel απόχρωση.

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας και είναι ιδανικό για την Άνοιξη-4

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή