Στο τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ, με γκολ στην εκπνοή

Στο τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ, με γκολ στην εκπνοή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκπληκτικό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πήρε το βράδυ της Τετάρτης την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε ηττηθεί με 2-1 στην έδρα της Λάρισας στον πρώτο ημιτελικό και για 94 λεπτά δεν είχε καταφέρει να διασπάσει την άμυνα των Θεσσαλών, που κρατούσαν την πρόκριση.

Τη λύση για ακόμη μια φορά φέτος έδωσε ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος στην εκπνοή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με πανέμορφο γυριστό σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε την ευκαιρία στην «Ενωση» να διεκδικήσει το νταμπλ.

Αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό θα είναι ο ΠΑΟΚ, σε ένα «ζευγάρωμα» που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τη σκληρή μάχη που έδωσαν οι δύο ομάδες φέτος για το πρωτάθλημα, αλλά και τα όσα έγιναν πριν περίπου έναν μήνα στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή