Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συζήτηση για τη «Σαλώμη» του Οσκαρ Ουάιλντ διοργανώνει το Πατάρι των εκδόσεων Gutenberg στις 12 το μεσημέρι, με τους Θανάση Τριαρίδη, Μυρτώ Αλικάκη, Σήφη Πολυζωίδη και Θοδωρή Χιώτη. Διδότου 37.

• Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης εμφανίζονται στη μουσική σκηνή Passport Κεραμεικός. Με πρωτότυπα κείμενα, με πρωτότυπα τραγούδια και με διασκευές. Στις 10.30 μ.μ. Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος.

• Το Public και οι εκδόσεις Πατάκη οργανώνουν περίπατο αφιερωμένο στη γειτονιά των θεών με αφορμή το βιβλίο «Μοναστηράκι-Πλάκα». Η ξεναγός Αρτεμις Σκουμπουρδή θα σας γνωρίσει σημαντικά αθηναϊκά μνημεία. Στις 10.30 μ.μ.

• Το έργο «Hanagatami» του Ιάπωνα σκηνοθέτη Nobuhiko Obayashi προβάλλεται στη Στέγη στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 107-109.

• Περίπατος βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σε 20 σημεία του κέντρου της Αθήνας – Εθνική Βιβλιοθήκη, Βιβλιοθήκη της Βουλής, βιβλιοπωλεία και χώρους εκδηλώσεων. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.greekbookday.gr.

• Ο Βαγγέλης Μπουντούνης με 200 κιθάρες και άρωμα Ελλάδας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Ανακαλύπτοντας τη βασίλισσα των ξωτικών», εργαστήριο μουσικής και εικαστικών για την παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ για παιδιά και εφήβους από 7 έως 17 ετών. Από τις 10 π.μ. ώς τη 1 το μεσημέρι. Και στις 22, 28, 29/4 και 6/5.

• Σήμερα και αύριο, έμπειροι αλλά και επίδοξοι ταξιδευτές θα συμπορευτούν προς έναν κοινό προορισμό: το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία, προσκαλώντας ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια. 11 π.μ. – 8 μ.μ. Μεσογείων 151.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή