Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο δημοφιλής Βρετανός συγγραφέας Ιαν Μακ Γιούαν έρχεται στο Μέγαρο, για μια ομιλία-συζήτηση με τον ποιητή Χάρη Βλαβιανό, υπό τον τίτλο «Ο εαυτός: Η λογοτεχνική επινόηση του εαυτού». Πρόκειται για μια διάλεξη πάνω στην τέχνη της μυθοπλασίας. Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο Σύλλογος Αποφοίτων Βαρβακείου Σχολής παρουσιάζει μια αφηγηματική περιήγηση υπό τον τίτλο «Η προσωπικότητα του Γιάγκου Πεσμαζόγλου. Η σφραγίδα του στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας». Στην Ακαδημία Αθηνών, στις 7 μ.μ. Πανεπιστημίου 28.

• Την «Κυρά της θάλασσας» παρουσιάζει η ομάδα Elephas tiliensis σε ελεύθερη μεταφορά του έργου του Ερρίκου Ιψεν στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις 6.30 μ.μ. Αντισθένους 7 και Θαρύπου.

• Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει την έκτη εκδήλωση της μηνιαίας σειράς Διάλογοι με τίτλο «Η Μόδα Αλλιώς: Dedicated Followers of Fashion». Στις 5.30 μ.μ. Ευριπίδου και Λ. Συγγρού.

• Συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με έργα Ραχμάνινοφ και Ντβόρζακ. Διευθύνει ο Μύρων Μιχαηλίδης. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Διάλεξη του Νίκου Μπακουνάκη με θέμα «Τύπος και λαϊκισμός στον Μεσοπόλεμο». Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος. Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

• Ξενάγηση με θέμα «Κολωνάκι: Ιστορία και αρχιτεκτονική» από την ομάδα Action Plus. Στις 6 μ.μ. από την πλατεία Κολωνακίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή