Τα φλας στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ

Τα φλας στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητούν… παρηγοριά απόψε στο Γιουρόπα Λιγκ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Εμιρεϊτς» του Λονδίνου για τα ημιτελικά του θεσμού (στις 22.05), την ώρα που η Μαρσέιγ θα υποδέχεται την έκπληξη της διοργάνωσης Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ.

Μένοντας εκτός τίτλων και εκτός διεκδίκησης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο ομάδες που επανειλημμένως έφτασαν στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, θα προσπαθήσουν σήμερα να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και τους προπονητές τους που φαίνονται να έχουν κλείσει και οι δύο τον κύκλο τους στους πάγκους αυτούς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, που την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Ιούνιο από τους «κανονιέρηδες», δήλωσε χθες ότι ο χρόνος της εξόδου του από το «Εμιρεϊτς» δεν ήταν δική του απόφαση. Είναι όμως αποφασισμένος να κλείσει την 22χρονη καριέρα του με κάτι θετικό, όπως η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ που θα φέρει την Αρσεναλ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Σημαντική απώλεια για την ομάδα του απόψε η απουσία του Αρμένιου μέσου Χένριχ Μχιταριάν.

Από την άλλη, ο Αργεντινός προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε αναγνωρίζει την πίεση για επιτυχία στον θεσμό, δηλώνοντας ότι «εδώ είναι τα σημαντικά παιχνίδια, και δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο». Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπέτις παρέταξε ενδεκάδα χωρίς τους Γκριεσμάν, Κόκε και Γοδίν.

Αμφίβολος για την Ατλέτικο είναι ο Ντιέγκο Κόστα, στην επιστροφή του στην πόλη από όπου τον έδιωξε ο τεχνικός της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε. Ο Ισπανοβραζιλιάνος δεν έχει συνέλθει εντελώς από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ στον προηγούμενο γύρο.

Στη Μασσαλία η «ΟΜ» του φορμαρισμένου Κώστα Μήτρογλου είναι στα πάνω της και η δίψα για τίτλο είναι επίσης μεγάλη, ενώ το γεγονός ότι χθες προπονήθηκαν κανονικά οι προερχόμενοι από τραυματισμό Ρολάντο και Μπουμπακάρ Καμαρά δίνει έξτρα ώθηση κόντρα στην πρωτάρα σε τέτοιο επίπεδο Ζάλτσμπουργκ. Ωστόσο, οι Αυστριακοί, έχοντας αποκλείσει ήδη Ντόρτμουντ και Λάτσιο, αρέσκονται στον ρόλο του αουτσάιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή