BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα βασικά ατού της ελβετικής ωρολογοποιίας Longines είναι ότι, παρά τη μακρά παράδοση και ιστορία της, παραμένει «προσγειωμένη» όσον αφορά τις τιμές των ρολογιών της. Αυτό σημαίνει ότι απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και ακρίβεια με προσιτές τιμές. Είναι αυτονόητο ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλοι αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τι καινούριο έχει να παρουσιάσει η μάρκα κάθε χρόνο. Η επίσημη πρεμιέρα των νέων της μοντέλων γίνεται παραδοσιακά στην Παγκόσμια Έκθεση της Βασιλείας κάθε Μάρτιο και ήμασταν βεβαίως κι εμείς εκεί. Εάν θέλαμε να συνοψίσουμε σε λίγες λέξεις τι περιέχει η νέα συλλογή της Longines για το 2018 αυτές θα ήταν: άφθονο μπλε, άφθονο ατσάλι, ένα εξαιρετικό vintage και ένα εντυπωσιακό πολύπλοκο μοντέλο. Ας τα δούμε διεξοδικά…

Conquest V.H.P. Chronograph

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-1

Στη φετινή Baselworld η quartz συλλογή Conquest V.H.P., που σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα εδώ, επεκτάθηκε με τέσσερις νέους χρονογράφους από ατσάλι: με λευκό ή μαύρο καντράν, μία all-black έκδοση και μία πανέμορφη μπλε έκδοση.

Hydroconquest

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-2

Καινούρια καταδυτικά μοντέλα, στεγανά μέχρι 300 μ. σε τρία χρώματα (μαύρο, γκρι και μπλε) και δύο μεγέθη κάσας σε διάμετρο 41 και 43 χιλιοστά.

La Grande Classique de Longines

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-3
BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-4

Kομψότατη, υπέρλεπτη συλλογή με ανδρικά και γυναικεία μοντέλα από ατσάλι, όλα με μπλε καντράν και συνδυασμένα είτε με ντελικάτα πλεκτά ατσάλινα μπρασελέ είτε με φίνα λουράκια από δέρμα αλιγάτορα.

Record Collection

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-5
BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-6

Φρέσκες ανδρικές και γυναικείες προσθήκες από ατσάλι με χρυσό στην κλασική συλλογή Record, η οποία διακρίνεται για τους αυτόματους μηχανισμούς υψηλής ακριβείας, καθώς φέρουν πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Elegant Collection

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-7
BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-8

Ανδρικά και γυναικεία μοντέλα στον κομψό συνδυασμό του μπλε με το ανοξείδωτο ατσάλι.

Legend Diver

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-9

Εδώ έχουμε την αναβίωση ενός ιστορικού καταδυτικού μοντέλου της Longines από τη δεκαετία του 1960. Το Legend Diver είναι από τα ωραιότερα vintage αισθητικής ρολόγια αυτής της χρονιάς.

Master Collection Annual Calendar

BASELWORLD 2018 – Τα νέα μοντέλα της LONGINES-10

Τέλος, η Longines παρουσίασε έναν αυτόματο μηχανισμό αξιώσεων με ετήσιο ημερολόγιο ο οποίος εξοπλίζει το νέο πολύπλοκο Master Collection Annual Calendar.  Κυκλοφορεί σε διάφορες χρωματικές εκδοχές του καντράν (μαύρο, μπλε ή ασημί), όλες με κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή