Γκάφα on air για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sainsbury’s

Γκάφα on air για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sainsbury’s

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής αλυσίδας Sainsbury's ο οποίος συνελήφθη να τραγουδά στον αέρα ένα τραγούδι με περίεργο «συμβολισμό».

Ο Μάικ Κουπ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στο ITV για την εξαγορά της ASDA (πρόκειται για η θυγατρική της Walmart στη Βρετανία) από την  Sainsbury’s, ένα deal ύψους 10 δισ. δολαρίων.

Προφανώς χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται στον «αέρα» άρχισε να τραγουδά ένα τραγούδι από το μιούζικαλ «42nd Street» ένα ρημέικ κινηματογραφικής ταινίας που είχε γυριστεί στα χρόνια της μεγάλης μεσοπολεμικής κρίσης.

Οι στίχοι του λένε περίπου τα εξής: «Είμαστε ματσωμένοι, ο ήλιος λάμπει, ας το δανείσουμε (το χρήμα), ας το ξοδέψουμε, ας το κυκλοφορήσουμε».

Απολογούμενος, ο Κουπ περιέγραψε το σκηνικό ως μια «απρόσεκτη στιγμή μίας αγχώδους μέρας».

«Ήταν μία ατυχής επιλογή τραγουδιού, από το μιούζικαλ 42nd Street, το οποίο είδα πέρυσι και ζητώ συγγνώμη εάν προσέβαλλα κάποιον.

Πάντως το Unite, το μεγαλύτερο βρετανικό συνδικάτο που ανησυχεί ότι από τη συγχώνευση θα υπάρξουν απώλειες εργασίας, πόσταρε το επίμαχο βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter, σχολιάζοντας: «Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο της συγχώνευσης»;

Για την ιστορία, το «We're in the money» ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία «Gold Diggers» του 1933 και θεωρείται ότι οι στίχοι του απέπνεαν την αισιοδοξία ότι η μεγάλη ύφεση γρήγορα θα έφτανε στο τέλος της.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή