Κατερίνα Γερονικολού: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”

Κατερίνα Γερονικολού: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αγαπημένη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μεταφέρει στο θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος. H «Λίζα Πετροβασίλη» συνεχίζει ακόμα να λατρεύεται από το κοινό. Οι… ατάκες της ταινίας είναι αξέχαστες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σκηνή με τον Γιώργο Κωνσταντίνου ως καθηγητή «Ιωάννη Λάβδα» και το προφιτερόλ, ή την περίφημη ατάκα «Ναυσικάααααα»…

Κατερίνα Γερονικολού: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”-1

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα βρεθεί στο τιμόνι της θεατρικής μεταφοράς της ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο θέατρο Ηβη και η ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο που υποδύθηκε η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Κατερίνα Γερονικολού θα είναι λοιπόν η Λίζα Πετροβασίλη, ενώ τον ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου θα αναλάβει ο Ορέστης Τζιόβας.

Κατερίνα Γερονικολού: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στο ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”-2

Η παράσταση θα είναι φόρος τιμής στον μετρ της κωμωδίας Αλέκο Σακελλάριο. Ο παραγωγός της εταιρίας Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. Γιάννης Κεντ και ο συνεργάτης του Πάνος Κατσαρίδης έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τραγουδιών και της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι που ακούγονται στην ταινία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή