«Σωσίβιο» Σούπερ Λίγκας στον Παναθηναϊκό

«Σωσίβιο» Σούπερ Λίγκας στον Παναθηναϊκό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν ψήφισε η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League στην δεύτερη φορά που το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ της.

Αντί της ποινής του υποβιβασμού ο Συνεταιρισμός προτείνει όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια να ξεκινούν το πρωτάθλημα με μείον έξι βαθμούς και με περιορισμό στις μεταγραφές.  Με βάση την απόφαση θα επιτραπούν μόλις τρεις μεταγραφές (ή ανανεώσεις) για παίκτες άνω των 23 ετών το καλοκαίρι, μία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι όσοι παίκτες U23 αποκτηθούν θα είναι οπωσδήποτε Έλληνες.

Οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ της αλλαγής της ποινής – θέμα που «έκαιγε» πρωτίστως τον Παναθηναϊκό- ήταν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος, ΑΕΛ και  Λαμία.

Οι τέσσερις ομάδες εξέφρασαν τη διαφωνία τους υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ισχύσει η ποινή του υποβιβασμού ήταν οι ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς.

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της αλλαγής της ποινής λόγω της απουσίας της Κασσιόπης αφού χρειάστηκαν 11 ψήφοι σε σύνολο 15 που αντιστοιχούν στα 2/3 επί των παρόντων ΠΑΕ στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Αν η Κασσιόπη ήταν παρούσα και δεν ψήφιζε υπέρ της αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού, δεν θα συγκεντρώνονταν ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων.

Πλέον, το… μπαλάκι θα πάει στα χέρια της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την εισήγηση της Σούπερ Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή