ΚΟΣΜΟΣ

H Στόρμι Ντάνιελς προειδοποιεί με «θύελλα» τον Τραμπ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η Στόρμι Ντάνιελς εμφανίστηκε στο σόου Saturday Night Live, παίζοντας τον εαυτό της σε ένα σύντομο σκετσάκι όπου προειδοποιεί τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο ότι «έρχεται θύελλα», κάνοντας λογοπαίγνιο με το μικρό όνομά της.

Στο σκετς, ο «Τραμπ», ρόλος που ερμηνεύεται από τον Άλεκ Μπόλντουιν, ζητάει από τον δικηγόρο του, τον Μάικλ Κόεν (στον ρόλο ο Μπεν Στίλερ) να τηλεφωνήσει στην Ντάνιελς και να προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος "μια και καλή" στη δικαστική διαμάχη τους.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, φέρεται ότι προεκλογικά έλαβε 130.000 δολάρια από τον Κόεν για να μην μιλήσει δημοσίως για τη σχέση της με τον Τραμπ. Ο τελευταίος αρνείται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σχέση.

Στο σκετσάκι, ο Τραμπ ακούει τη συνομιλία του Κόεν με την Κλίφορντ αλλά πολύ γρήγορα διακόπτει τον δικηγόρο για να μιλήσει απευθείας μαζί της.

«Τι θέλεις για να τελειώσουν όλα αυτά;» την ρωτάει.

«Μια παραίτηση» απαντά η Κλίφορντ.

Ο Τραμπ επιμένει: «Έλυσα το πρόβλημα της Βόρειας με τη Νότια Κορέα, γιατί να μην μπορώ να λύσω κι εμάς;»

Η Κλίφορντ του λέει ότι είναι πια πολύ αργά για κάτι τέτοιο και συνεχίζει: «Ξέρω ότι δεν πιστεύεις στην κλιματική αλλαγή, αλλά μωρό μου, έρχεται θύελλα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ