Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναρξη απόψε για το 71ο Φεστιβάλ Καννών. Ο σπουδαίος κινηματογραφικός θεσμός συγκεντρώνει για περίπου δύο εβδομάδες (8-19/5) τα βλέμματα των σινεφίλ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους. Ενας από αυτούς είναι και ο Ασγκάρ Φαραντί (φωτ.), του οποίου το ισπανόφωνο ψυχολογικό θρίλερ «Everybody Knows» θα ανοίξει τη διοργάνωση. Εκτός από τον Ιρανό auteur στη φετινή κρουαζέτ θα βρεθούν ακόμη πολλά κορυφαία ονόματα του σινεμά όπως ο Τέρι Γκίλιαμ και ο Λαρς φον Τρίερ.

(…) Εκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με ένα τρελό πάρτι, με θέμα τον Τιτανικό. Ο λόγος για τη διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ  (φωτ.), η οποία στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ, έδειχνε εντυπωσιακή με ένα φόρεμα ίδιο με της πρωταγωνίστριας της ταινίας Κέιτ Γουίνσλετ. Οπως αποκάλυψε, ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής της. Οι καλεσμένοι της κλήθηκαν σε μια τοποθεσία στο Μπέβερλι Χιλς, που ήταν αντίγραφο των σκηνικών του πλοίου.

(…) Εχουν τιμηθεί με αυτό ο Νιλ Ντάιαμοντ, ο Στίβι Γουόντερ, ο Πρινς, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σερ και η Σελίν Ντιόν. Τώρα είναι η σειρά της 51χρονης Τζάνετ Τζάκσον (φωτ.) να παραλάβει το βραβείο Icon στη διοργάνωση 2018 Billboard Music Award, σημαντική διάκριση που αφορά το πολιτιστικό αποτύπωμα που αφήνει ένας καλλιτέχνης εντός και εκτός της μουσικής βιομηχανίας. Η έξι φορές βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια έχει πουλήσει συνολικά 160 εκατ. δίσκους διεθνώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή