Οι λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και οι συλλέκτες είχαν τη δική τους έκθεση πριν από μερικά χρόνια. Η Very Important Watches αποτελούσε το γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο του ρολογιού, από το 1998 έως το 2007 που πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά. Το ευχάριστο είναι ότι το 2018 η Very Important Watches επιστρέφει, έτοιμη να γνωρίσει στο ελληνικό κοινό τις νέες δημιουργίες εννέα κορυφαίων ελβετικών οίκων ωρολογοποιίας: Cartier, Hublot, IWC, Parmigiani Fleurier, Piaget, Rolex, Ulysse Nardin, TAG Heuer και Vacheron Constantin.

Ο οικοδεσπότης της έκθεσης, Κωστής Στήκας, σας προσκαλεί σε έναν Συναρπαστικό Περίπατο στον Μυστικό Κήπο της Υψηλής Ωρολογοποιίας. Κρατήστε τις λέξεις «περίπατος» και «κήπος» γιατί δεν χρησιμοποιούνται μεταφορικά. Ο χώρος έχει μεταμορφωθεί σε ένα καταπράσινο άλσος με φυσικό χλοοτάπητα και λουλούδια που ευωδιάζουν. Σ’ αυτό το καλαίσθητο φυσικό περιβάλλον τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν βεβαίως τα ρολόγια.

Η Very Important Watches 2018 πραγματοποιείται το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ