ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγώνας Τριάθλου KidsCup by Nicola Spirig

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

O διεθνώς καταξιωμένος αγώνας τριάθλου για παιδιά Kidscup by Nicola Spirig θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Ιουνίου για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS, υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού “Spirit Foundation” που έχει συσταθεί από την Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τρίαθλο και δύο φορές ολυμπιονίκη, Nicola Spirig.

Η Nicola Spirig, πιστή στο ομαδικό πνεύμα του αθλητισμού και με οξεία παιδαγωγική συνείδηση, έχει ιδρύσει έναν οργανισμό με στόχο τη διάδοση όχι μόνο του τριάθλου, αλλά και του αθλητισμού, γενικότερα, ως τρόπου ζωής και διοργανώνει στην Ελβετία ένα ειδικό τουρνουά για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών.

Φέτος για δεύτερη φορά ο αγώνας θα ξεπεράσει τα σύνορα, με δεύτερο σταθμό τη χώρα μας και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που επέλεξε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου μας για το σκοπό αυτό.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας.

Για τη συμμετοχή των μαθητών υπάρχει ένα συμβολικό κόστος (5 ευρώ), ενώ όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί»

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα. Ο αριθμός των αθλητών είναι περιορισμένος, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:

https://cgs.gr/kidscup_bynicolaspririg/, sports@cgs.edu.gr

Στιγμιότυπο απο την περσινή  διοργάνωση:

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ